Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA JULCIA ZABIERA SIE JUZ ZA NEKTARNKIMOZE JESZCZE TROSZKE I ZĄBEK SIE POJAWI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Fajna sprawa jak dzidzie stopniowo poznaja nowe smaki a minki ich sa nie do opisania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,mam taka nadzieje Tak szorowala az sok lecial jej po brodzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych minek i w ogóle Ale jeszcze trochę i będzie maluch na świecie

Dziś poszłam na spacerek do skrzynki i był kupon z libero wraz z kartą na 4 darmowe pieluchy Ale jak podjechaliśmy z mężem do sklepu odebrać (sklep Kiwi) to zapomniałam się zapytać czy to każda 4 paczka gratis czy tylko jednorazowo. Wiecie może albo pamiętacie?

A mój mężuś specjalnie chce kupić wypaśny aparat żeby synusiowi zdjęcia pstrykać i pstrykać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata to kupon na 4 paczki pieluch-kupujesz trzy paczki a ta czwarta jest gratis Na kasie wyrob sobie karte dzieki ktorej na stale bedziesz mogla miec ta promocje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Czyli tą wykorzystać i założyć sobie kartę nową z Kiwi aby mieć cały czas taką promocję? Czyli tą co mam jest jednorazowa Dobrze wiedzieć

A mam pytanko jeszcze do mamusiek karmiących piersią czy używacie czasem ściągaczy do pokarmu? Jesli tak to firmy Avent? I takie ręczne czy te elektryczne? Coś możecie się na ten temat wypowiedzieć???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja mam reczny odciagacz Avent i jest nawet fajny tylko trzeba sie nadgarstkiem ciut namachac by odciagnac ale odciaga skutecznie i jest latwy do mycia oraz lekki Na szczescie tylko kilka razy go uzylam przy tzw.nawale mleka i od tamtej pory nie mam klopotow z karmieniem i zastojem mleczka
Moja siostra urodzila w czerwcu i ma laktator elektryczny Aventa i podobno super sciaga pokarm no i sie nie meczy przy odciaganiu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Chyli to jednak dobry pomysł kupić taki odciągacz do mleka. Ja to się boję, że właśnie będę miała problem z laktacją i żeby ją jakoś pobudzić zanim małego sie dostawi aby sutków za bardzo nie podrażnić, że tak to ujmę.

A co używacie na właśnie podrażnione sutki? Coś z Polski kupujecie specjalnie czy w Norwegii w aptece?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Jak mialam podraznione sutki to leczylam je wlasnym mlekiem i wietrzylam je Sutki bardzo szybko sie goja jak sie tak postepuje Mozna tez smarowac je mascia Bepanthen,ktora mozna tez kupic tu w Norwegii za ok.70 Nok bodajze tylko ze trzeba sutki umyc przed nakarmieniem maluszka Sa tez specjalne masci na podraznione sutki,ktorych nie trzeba zmywac ale nie pamietam nazwy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Odciagacz jest tez dobry by wyciagac nim przy okazji sutki podczas odciagania mleczka Mozna sprobowac odciagnac laktatorem troche mleka a wyciagniety sutek podac odrazu maluszkowi-ja tak robilamTeraz nie musze juz tak robic bo nie mam juz z tym problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok